HIŠA
z bazenom

Hiša se nahaja na mirni lokaciji v objemu narave s prekrasnim pogledom na Špikovo pogorje.. Ob vstopu se boste najprej znašli v prostornem dnevnem prostoru, kjer vam je na razpolago udobna sedežna, na kateri boste lahko uživali ob gledanju TV-ja in prasketanju ognja v kaminu. Z dnevno sobo je povezana sodobno opremljena kuhinja, ki vključuje tudi pečico in vgrajen pomivalni stroj, ter velik kuhinjski kot. Spalni prostori s tremi ločenimi spalnicami z zakonsko posteljo se nahajajo  v nadstropju, kjer je tudi kopalnica z WC-jem. Vhod v Wellness pa je iz predsobe. V kletnem prostoru pa so na voljo sušilci za smučarske čevlje. Na voljo je tudi pralni stroj.

Ob lepem vremenu boste lahko uživali na veliki  sončni terasi s prekrasnim razgledom na Špikovo pogorje, katerega boste lahko občudovali neposredno iz zasebnega bazena ali jacuzzi – ja.  Prav tako si boste v letni kuhinji lahko pripravili svoje žar mojstrovine. Brez težav pa boste povezani tudi z zunanjim svetom, saj je v apartmaju na voljo brezžični internet.

Velikost apartmaja: 100m2

Velikost terase: 60m2

Razporeditev: kuhinja z jedilnico in  dnevno sobo, predsoba z WC-jem, Wellness s turško in finsko savno ter zunanjo masažno kopeljo,  3 spalnice in kopalnica  v prvem nadstropju,  terasa z ogrevanim zasebnim bazenom in letno kuhinjo

preveri galerijo