Kolesarski pobeg v naravo

Okolica Kranjske Gore predstavlja skupaj s širšim območjem okoli Tromeje, z legendarnimi gorskimi prelazi v Julijskih Alpah in Karavankah idealno izhodišče za vse kolesarske navdušence – gorske, cestne ali adrenalinske kolesarje, rekreativne ali bolj zahtevne, posameznike, skupine ali družine… Ni važno ali na cestnem, gorskem ali treking kolesu, po spektakularnih gorskih poteh in gozdnih cestah, dih jemajočih spustih ali s kulturno krajino zlitih stezah sredi najlepše narave. Kranjska Gora nudi vse kar pospeši bitje srca kolesarskega entuziasta.
aktivnost

Pohodništvo in planinarjenje

V naši okolici imate veliko možnosti pohajati po zelo raznovrstni naravi tako za začetnike, kot za zelo zahtevne izkušene planince. Nikakor ne morete mimo jezera Jasna, doline Tamar s Planico, čudovite poti ob Pišnici do koče v Krnici in obiska prelaza Vršič, od katerega lahko pot nadaljujete do zelo priljubljene Slemenove špice. Neposredno nad hišo se nahajata dve športni zavarovani Hvadnik in Jerman.
aktivnost

Izleti

Naša apartmajska hiša je odlična izhodiščna točka za različne enodnevne izlete. Imamo dobre cestne in povezave z Italijo in Avstrijo, dolino Soče preko prelaza Vršič in do Bleda ali Bohinja.
aktivnost

Poletno sankanje bikepark

V poletnih mesecih si na območju smučišča privoščite spust po 1500m dolgi progi poletnega sankališča, adrenalinsko vožnjo s kolesom pobBikeparku, ali pa se zapeljete do planice kjer vas čaka nepozabno doživetje na zipline.
aktivnost

Vodne dogodivščine

V dolini Soče lahko v poletnih mesecih uživate v vodnih aktivnosti. Čudovita narava vam omogoča vse od raftinga, canyoninga, kajkaštva do rečnega boba.
aktivnost

Tek na smučeh

Ljubiteljem teka na smučeh priporočamo obisk skrbno vzdrževanih prog v Ratečah, Planici, v dolini Tamar ter Kranjski Gori.
aktivnost

Krpljanje in sankanje

Odpravite se z » velikimi nogami« čez zasneženo belo odejo podnevi ali ponoči. V neposrednji bližini je tudi urejena osvetljenja sankaška proga.
aktivnost

Turno smučanje

Na tem območju najdemo najbolj priljubljene turno smučarske cilje v Sloveniji, kot so smuk iz Mojstravke, Kotovega sedla, Krnice, Kredarice ali za Cmirom.
aktivnost